maanantai 17. tammikuuta 2011

Sport


Liikunnat ei mennyt ihan niin kuin olin suunitellut. Mutta tyytyväinen olen silti. Kahteen tuntiin ei liikunnat mennyt, mutta lähemmäs puolitoista tuntia.

Pelkäsin että selkä ei kestä tänään mitään ja oli hilkulla ettei. Nyt alaselkää pakottaa, en tiedä johtuuko rasituksesta vai menkkojen alkamisesta.

Kokonaiset seitsemän kilometriä juoksua ilman taukoja (keskimääräinen nopeus 8.4km/h. Jokaisen kilometrin toisen puoliskoon lisäsin vauhdiksi 9.4km/h. Lopuksi vielä kilometri kävelyä.
Pyöräilyjen kanssa kuntosalille päin:
  • 870 kulutettua kaloria
  • keskisyke 156
  • huippusyke 179
 

Tänään olen syönyt kanaa riisillä ja maitorahkaa marjojen kanssa (maitorahkaa lähemmäs 500g).
Paljon paljon protskua(: Taidan vielä iltapalaksi ottaa lisää rahkaa tai sitten tyydyn vaan puuroon.

Huomiselle liikunnalle suunnittelin jumppaa. Jalat ei ihme kyllä (ainankaan vielä) ole makaroonia hyvän lenkin jälkeen. Mutta tuota selkää pelkään että ei kestä.


Olen monesti hehkuttanut juoksemisen ihanuutta. En edes tiedä mikä siinä niin viehättää. Mutta parempaa lajia en ole löytänyt- enkä edes halua. Niin kauan kuin jalat kestää niin annetaan mennä. Aikaisemmin säästelin jalkoja paljon mutta mitäpä hyötyä siitä on. Jalat tarvitsee vain valitettavasti reilusti aikaa palautua aina välillä.
Nyt olen juossut noin 3-4krt viikossa ja se riittää minulle.


Tänään olin taasen kerran todistaja ensimmäistä kertaa matolla juoksemisessa(: Töpöttelyä ja hiippailua ja kohta oli liikaa vauhtia ja äkkiä kahvoista kiinni ettei lennetä seinään.

Mukavaa seurata kuntosalilla mitä muut ihmiset tekevät. Paljon paljon uusia vinkkejä miten esim. käsipainoja nostella tai tehdä vatsoja. Minusta on äärettömän mukavaa myös seurata minkä suuruisilla painoilla muut habaansa kasvattavat. Jos joku nostelee mennen tullen isojakin painoja niin kyllä täytyy myöntää että silloin saattaa itseäni nolottaa kuinka vähän itsellä on voimaa. Mutta minkäs teet, jokin on aina lähtökohtana.

Yöllä tulee varmasti uni äkkiä, aivan poikki jo tähän aikaan!

Arvatkaa olikos mukavaa avata salikassi ja löytää jugurttipurkki räjähtäneenä kaikkien tavaroiden päälle.. ihanaa!

4 kommenttia:

  1. Kiitos :)Rahka on kyllä hyvä noiden protskujen suhteen ja muutenkin!Juokseminen on kyl ihanaa.Harmi ettei itse enään kunnon juoksulenkeille näiden jalkaojen kanssa pääse mutta reippaasta kävelystäkin on kyllä oppinut nauttimaan;).Tsemppiä<3

    VastaaPoista
  2. Juoksu<3
    Ja kesällä varsinkin! En tiiä ootko aamu vai iltaihminen? ..Mutta kesäaamut on ihan parhaita käyttää juoksulenkkeihin; hiljaista, valoisaa ja lämmintä, muttei kuitenkaan liian kuuma :)

    VastaaPoista
  3. Mm.. no tota, just luin Iltalehden nettisivuilta uutisen että seuraava kesä olis jopa viime kesää lämpöisempi ;D
    Mutta eihän sitä vielä tiedä, toivotaan ettei nyt kuitenkaan :)

    VastaaPoista

Comments for me(: