keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Small people


Olen suuri mainosten uhri ja imen itseeni kaiken mitä mainoksissa näkyy ja tapahtuu. Tiedän että tuotteen vaikutus minuun ei ole niin järisyttävää että sellainen olisi pakko ostaa mutta materialistinia haluan paljon asioita ympärilleni. Ilahdun aina hetkeksi kun saan jotakin uutta mutta sitten sekin tunne häviää nopeasti.
Ainoastaan jos tavara on jotakin todella tarpeellista, onnelisuus- ja tyytyväisyystasoni pysyy korkeampana pidempään. Monesti kuvittelen (itseasiassa aina) että tulen paljon onnellisemmaksi kun saan jotakin uutta.
Mutta aina huomaan uudestaan ja uudestaan että tavaroilla yritän ostaa itseni onneliseksi.


Penkille mennyt eilinen ärsytti sen verran että muutama suklaapatukasta ja useammasta keksistä hain lohtua.
Överiksi onneksi homma ei mennyt kuitenkaan. Kaloreita ne kerttytti taas eilen mutta ei tänään(:


Aina J:tä nähdessäni odotan (kuten tänään) kauiita sanoja ja kehuja. En vieläkään halua sanoa sitä hänelle koska sitten mikään ei tulisi luonnollisesti. Joskus J on sanonut että ei joka päivä (hmm joka viikko) tarvitse koska silloin se ei olisi totta. Onko itsetuntoni niin paska että tarvitsen toista pönkittämään sitä (voi kyllä on).
Minä en voi muuttaa J:tä vaikka niin haluaisin. Haluaisin että olisin tärkeintä maailmassa ja se myös edes jotenkin näytettäisiin. Edes vähän.

Still going,
Love Carol

5 kommenttia:

  1. Kyllä varmasti oot J:lle tärkeä ja se ajattelee,että oot kaunis ja sulla on hyvä vartalon,mutta ehkä se on sille vähä itsestäänselvyys,että ei sitä niin usein sano..:/

    Minä itsekkin vaadin aina mun poikaystävältä kaikenlaisia kehuja eikä sekään mua joka päivä kehu.:D Vaikka en oo itteni mielestä hoikka enkä kaunis,niin tiedän,että mun poikaystävän mielestä olen.:) Se on jo paljon.

    Mutta toivottavasti tämä J näyttäisi paremmin ajatuksiaan ja sitä,että välittää susta!:)

    VastaaPoista
  2. Me naiset ollaan niin eri maata kuin miehet..
    Valitettavasti:)
    Ihanaa että huomitota saat:)
    Niin.. J kun alkaisi näyttää tunteitaan enemmän, olisin paljon enemmän sinut itseni kanssa.

    VastaaPoista
  3. Niinhän me ollaan. :D

    Harmi,että on tollee.Kunpa se jotenki alkais näyttämään niitä tuneteitaan. En keksi mitään keinoa,kun ehkä aika ja se,että jotenkin pystyis puhumaan asiasta? (:

    VastaaPoista
  4. Meillä kanssa vähän sama ongelma tuon tunteiden näyttämisen kanssa. Kyllä mä tiedän ettei miehet niitä näytä mutta olisi joskus kiva kuulla jotai kivaa tai saada edes kukkia! :D

    VastaaPoista
  5. ApprehensiveFairy, puhumista harjoiteltu jo.. pitkään. Toinen puolisko kun on vaan niin eri maata.

    2fat2fly,edes niitä kukkia jos saisi muulloin kuin syntymäpäivänä niin olisi ihanaa(:

    VastaaPoista

Comments for me(: