lauantai 18. kesäkuuta 2011

Hello


Hyvää iltaa!

Päivä meni kivasti liikuntojen osalta- sain itseni kuntosalille asti. Heti kesän alussa huomasin että väkeä on huomattavasti vähemmän kuntoilemassa kuin talvella ja minähän oikein rakastan sitä! Saa paljon enemmän rauhassa käyttää laitteita eikä paljoakaan tarvitse jonotella vuoroa.

Jalat on taas vähän kipeät juoksemisesta ja nyt tarvitsen extra extra paljon venyttelyä

Ruokailut ovat olleet aika onnettomat tänään, huomenna syön ehdottomasti paljon kevyemmin. Paino oli muuten kuntoilun jälkeen 59.3kg- mutta luotan ja haluan tuloksen aina aamupainon mittauksesta.

Huomenna vietän erityisen levollisen sunnuntain enkä tee mitään liian aktiivista (paljon unta ja toivottavasti hyviä elokuvia) niin päivä on pelastettu:)

Sweet Dreams, 

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Haluaisin kysyä sellasta kysymystä, että onko sun poikaystävä kommentoinut jotenkin sun laihtumisesta? :) Entä onko sukulaiset ja ystävät huomanneet sen? Itse kun laihdutin, niin moni puhui ns. selän takana, että onpa toi laihtunu ihan selvästi. Ite sitä eroa ei niin hyvin huomaa kun joka päivä peilistä katsoo se sama plösö, olin sitten kuinka painava tai en ;)

    VastaaPoista
  2. Mulle tulee kans edelleen jalat kipeiksi juoksemisesta joten peräkkäisinä päivinä juoksu takkuaa.

    VastaaPoista
  3. Ihan loistava blogi! hienoa, että olet ottanut itseäsi niskasta kiinni, ja päättänyt pudottaa painoasi! Tää kannustaa meitä muitakin tekemään samoin :). Tsemppiä ja jaksamista!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: kiitos paljon<3 tällä koitetaan kovasti painoa pudottaa (yritystä ainankin) :)

    VastaaPoista

Comments for me(: