tiistai 21. kesäkuuta 2011

Help


Eilen meni kuntosalilla tunnin verran. Tänään olisi tarkoitus tehdä samoin.

Tiedän peiliin katsoessa että paino on jotain 60kg. Vaa'alla käyn seuraavaksi keskiviikkona. Jotenkin koko projekti junnaa vaan paikoillaan ja tiedän että nyt tarvitaan tahdonvoimaa ja paljon. Motivaationi on taas laskussa ja ihmettelen miten ole jaksanut edes näin pitkälle. Sitten ajattelen että pystyn loputkin kilot saamaan pois kun useampi kilo on jo aikaisemminkin lähtenyt. Nyt auttakaa tyttöä pulassa ja kertokaa mistä saatte muut motivaationna jatkaa?

Love Carol<3

5 kommenttia:

  1. mä uskon että keho tarvii sopeutumisjaksoja jotta se pystyy ylläpitään sen pienemmän painon. itse jumitin 2kk taas ja nyt on tunne että kroppa jaksaa puskee kiloja alas. kyllä se siitä, älä aseta liikaa paineita itselles! :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä jokin muutos ruokavaliossa auttais? Tosin sä syöt jo terveellisesti ja protskupainotteisesti niin en oikein tiedä mitä se olisi.. Ehkä viilausta päivän kalorisaldossa tai jotain?
    Tai ehkä pitäisi hetken huilia eikä yrittää laihduttaa täysillä, niin sittne löytyisi taas se into tehdä kaikki hyvin, oikein ja täysillä. En osaa sanoa, muutenkin niin hullun hommaa tämä laihdutus.. :) mut hirmuisesti tsemppiä <3

    VastaaPoista
  3. Mä kyllästyin keväällä jumitukseen ja aloin syödä vähän reippaammin (alkuun estääkseni säästöliekin, mutta myöhemmin se jäi päälle). Nyt kolme kiloa isompana kiroan sitä, että ylipäätään lopetin laihduttamisen. Pakko taas aloittaa uudelleen alusta ja toivoa, ettei paino taas jumitu samaan kohtaan... Koita jaksaa, kohta sun paino taas tippuu kerralla paljon! :)

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Kyllä se siitä, niin kuin itsekin sanoit..Olet jo tiputtanut niin paljon että kyllä ne loputkin kilot siitä lähtee! Ajattelin linkittää yhden sivun, noudatat varmaan jotain tän tyylistä ruokavaliota jo mutta just in case.. :)

    http://www.kostdoktorn.se/lagkolhydratkost-lchf

    Toi sivu on ruotsiksi ja varmaan löytyy englanniksi tai suomeksi jotain vastaavia mutta mun mielestä toi on tosi hyvä blogi. LCHF alkaa olla aika iso juttu ruotsissa.. :-) Itse en oo ihan uskaltanut noita rasvaisimpia voikastikkeita/bernaisekastikkeita vielä oikein syödä kun kotona teen ruokaa,jos meen ulos niin eri juttu. Mutta hiilarit oon tiputtanut melkein nollaan, eikä edes tee mieli. Lounaaksi esim lohta, broccolia, salaattia,creme fraichea (sekotettuna sitruunapippuriin:p) päälle.

    Ei välttämättä kaikille sovi mutta ajattelin nyt linkittää kuitenkin.. Kiva saada vähän vaihtelua ruokavalioon välillä!

    Tsemppiä!

    /J

    VastaaPoista
  5. Nessa: ehkä juhannuksen tauko on nyt paikallaan ja kyllä, kalorisaldoja pitää vähän tutkailla. Kiitos paljon<3

    Aksu: Mä pelkään sitä kanssa että liian "normi" vaihde jää päälle ja paino sen kun nousee. Kiitos, nyt tsemppi tulee tarpeeseen<3


    J: Kiitos linkistä, pitää ihan ajatuksen kanssa tutkiskella:) Minun pitäisi ehdottomasti vähentää hiilareita. Ruokavalion vaihdot on aina välillä niin tarpeellisia:)

    VastaaPoista

Comments for me(: