tiistai 21. kesäkuuta 2011

Sumua ja usvaa


Ravinnosta saatu energia: 1100 kcal
Peruskulutuksen energia: 1700 kcal
Liikunnalla kulutettu energia: -250 kcal
Päivän energiavaje: - 850 kcal

Ruokapäiväkirja:

500g maitorahkaa pakastemarjoilla
banaani+ omena
ceasarsalaatti
4 palaa ruisleipää
proteiinipirtelö

Vähän jäi onnettomaksi päivän syömiset (laadullisesti) mutta töissä en jaksanut edes kahviosta hakea mitään erikoisempaa.

Liikunnan aika väsytti niin paljon että huomenna on pakko pitää lepopäivä. Silloin on parempi huilata kun keho niin tuntee ja olen niin väsynyt kuin olla ja voi! Muutenkin päivä meni jonkinlaisessa usvassa ja nukuksissa että toivottavasti olen huomenna paljon pirteämpi.

Nyt ei muuta kuin mukaa yötä kaikille:)

Love Carol

4 kommenttia:

  1. Mula oli vähän sama juttu eilen. Tein salitreenin kuitenkin läpi, mutta sitten loppupäivä meni ihan nuokkuessa. Melkein itketti kun väsytti niin paljon. Tuollaiset päivät on kurjia. Toivottavasti tänään on mukavampi päivä! :)

    VastaaPoista
  2. luin äsken sun blogin lähes kokonaan läpi!!et tiedäkkään miten paljon mun motivaatio nous sun tekstien ansiosta! painan nyt 63kg, ja tiedän että olisin onnellisempi jos painaisin 56kg,eli reilu 5kg vähemmän. Olen 170cm pitkä. Katoin joitakin postauksien kommentteja,muttet kertonu niissä kuinka pitkä oot? Jossain luki,että et halua olla mikään luuranko ja just se tekee varmaan tästä blogista ja susta ihanan :)

    VastaaPoista
  3. Kuinka laihtuu kuukaudessa? vitsit,mul tuli ihan sellanen olo,et täst tää nyt vihdoin lähtee!!:) ja toi ruokavalio on vissiin aika tärkee?siihen pitää panostaa,eikä sortua siihen lihottavampaan vaihtoehtoon. KEEP IT GOING !tsemppiä ja onnea sun tavotteeseen =) hehee,tää oli jatkoa toho edellisee ku tuli pitkä :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: ihanaa kuulla että olet löytänyt motivaation! Olen 168cm pitkä:) Kuinka laihtua kuukaudessa? Apua.. ruokavalio täysin uuteen remonttiin niin siitä se lähtee! Tsemmpiä sullekin hurjasti ja ihanaa kesän jatkoa<3

    VastaaPoista

Comments for me(: