lauantai 4. kesäkuuta 2011

My mind


Kauppareissut ovat muutaman kuukauden takaisesta aivan erilaisia mutta muutaman asian muistan aina ruokakaupassa käydessäni (niitä ajattelen aina kun tekee mieli kaikkea hyvää):

  • Osta jäätelöpaketin sijasta jätskitikku (vielä en ole kumpaankaan sortunut)
  • Suklaan sijasta mm. salmiakkipastilleja tai mynthoneja (välillä niin vaikeaa!)
  • Sipsien sijasta esim. suolalohta tai muuta terveellisempää suolaista
  • Suklaavanukkaiden sijaan marjoja ja rahkaa
  • Keksien sijaan välipalapatukoita
  • Makeat sokeriset mehut vaihdan kivennäisveteen
  • Karkkipussin sijasta hedelmiä
Aika lailla nuo on iskostunut muistiini ja huomattavan helpoksi on markettireissut tulleet. Tietysti kuvittelen aina herkkuhyllyjen välissä syöväni niitä mutta sitten muistan miten turhia kaloreita vain kerryttävät kehooni.


Päivä on mennyt aivan plörinäksi kalorien laskennan suhteen (liian ärsyttävää on homma tänään ollut). Päätin että huomenna on paremmin:)

Love Carol

3 kommenttia:

  1. Mulla on mennyt koko viikonloppu mässytellessä, joten tiedossa on mekoinen kurinpalautus :D

    Kivaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä taas!

    VastaaPoista
  2. moi carol, taas! =D

    Mulla junnaa paino ihan samoissa lukemissa, oon tiputtanu 67kg:sta 58Kg mutta nyt pari päivää paino on heilunu 59-60kg ja se jopa kävi 58,4kg:ssa, ketuttaa niin paljon!!!! veikkaan että meillä molemmilla kroppa on vetäytyny säästölle ja mun laihdutus on ainaki kestäny jo sen 3-4kk ja alkaa pursuu jo päästä salaatin jyrsiminen ja pikkusen jopa lipsuu aikasempaa herkemmin :DD koita kestää!! kyl me viel molemmat päästää sinne tavotepainoon ja sen paremmalle puolelle ;) se on jo niin lähellä et tsemppiä tsemppiä ihan hirveesti!!

    T. kata =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ansku, kurinpalautusta täälläkin vähäsen:)

    Kata: Vähän samanlainen tilanne molemmilla, alkaa painon junnaminen jo potuttaa:) Säästöliekki se varmaan mutta laitetaan se poistumaan ja äkkiä!! Varmasti onnistutaan, siitä menen takuuseen;) Tsemmpiä sinnekin hurjasti ja mukavaa viikkoa sinne myös<3

    VastaaPoista

Comments for me(: