lauantai 4. kesäkuuta 2011

Taas taas samaa


Paino on TAAS 60kg. Ja taas aloitetaan alusta. Nyt on veivattu liian kauan 59.5- 60kg. Ei saisi nyt luovuttaa sillä eihän nykyinen painonikaan niin kamala kuitenkaan ole. Otan päivän kerrallaan ja muutan jotenkin syömisiäni (vielä en tiedä mitä kokeilisin). Viimeiset neljä kiloa saavat luvan lähteä vaikka väkisin:)

Kalorivajetta haluan tänään sen verran että edes niukasti ole huomenna 59.x lukemalla niin on sitten mukavampaa aloitella uutta viikkoa.

Nyt käytän kaiken järkeni ruokailujen suunnitteluun;)

Love Carol

5 kommenttia:

  1. Varmaan tosi turhauttavaa jankata samojen lukemien välillä, mutta niinhän se tahtoo aina jossain vaiheessa käydä. Nyt et vaan saa luovuttaa. Tsemppiä :)!

    VastaaPoista
  2. Mä muistan ku mullaki jumitti ihan sika pitkää varmaa kaks kuukautta 60.8kg:ssa, vaikka mitä tein. Mut kyl se siitä sitte, ja onhan se ehkä ihan terveellistäki antaa painon olla vaa vähän aikaa, ni sitte se taas laskee vähän helpommin! Ihanaa lomaa :) ♥

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä, ei enää paljoa :)

    VastaaPoista
  4. Kokeile vaihdella kalorimääriä, vaik niin et eka 800kcal, sit 1000kcal, seuraavana päivänä 1200kcal ja sitten 1400kcal:)ja liikuntaa enemmän noina päivinä, ku kalorit on korkeammat! toimii!

    VastaaPoista
  5. Kiitos mintsu, emilie ja Emily<3

    Anonyymi: jotain tuollaista oli minulla suunnitteilla, katsotaan miten käy:)

    VastaaPoista

Comments for me(: