keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Sittenkin


Jotenkin tuntuu että laihdutus ei suju mitenkään. Ehkä keho totuttelee nykyiseen painoon tai jotakin. Nyt olen sellaisessa painossa että loppu on yhtä taistelua. Nyt myönnän että tänään ei ole motivaatiota mihinkään- aivan toisenlainen olo kuin maanantaina. Maanantaina vielä puhkuin intoa kuin ilmapallo mutta tänään ilma on karannut salakavalasti pihalle. Ei jaksa kiinnostaa kuntoilu yhtään ja vedän lonkalle päivän liikkunnat siis. Ruokailun pidän jotenkin kurissa ja edes vähän saada kalorivajetta lisää.

Ihanan lämmin päivän mutta ahdistaa oma peilikuva. En ole tottunut yhtään nykyiseen ulkoiseen itseeni ja siitä ehkä hämmennys johtuu. Voin laittaa päälleni hameen ja näytän ok:lta,- mutta haluan näyttää loistavalta ja sisäinen perfektionisti ei ole mihinkään tyytyväinen. Ruikutusta ruikutusta mutta ei aina voi olla loistavin päivä aina, eihän?



Ehkä huominen pyhä tekee minulle vain hyvää että jaksan loppuviikon rutistaa sitten taas loppuun saakka. Akkujen latausta siis tämä ja huominen päivä:)


Mukavaa keskiviikkoa kaikille<3

Love Carol

5 kommenttia:

  1. Pari lepopäivää tekee sulle vaan hyvää, ainakaan et mene säästöliekille! Oot nyt jo saavuttanut ihan mielettömästi tuloksia, joten ansaitsetkin sitä lomaa :)

    -Aksu-
    (Miksiköhän en saa vieläkään kommentoitua omalla nimimerkillä, vaikka muut näyttäisivät siinä jo onnistuvan?)

    VastaaPoista
  2. Munkin paino on jämähtänyt. Luulen sen johtuvan siitä että että salilla käydessä lihaksiin pakkautuu veri, ja neste kertyy jonkin verran kroppaan. Toivottavasti ensiviikolla olisi alle 60kg, kun paino taas tasaantuu ja kroppa tottuu saleiluun.

    VastaaPoista
  3. Kyllä se putoaa :)
    Itselläni on pudonnut paino noin viisi kiloa viidessä viikossa. Ja putoaa edelleen, itse asiassa niin kovaa vauhtia että ihan ihmetyttää.. Haluaisin sen toisaalta hidastuvan, ettei se ole ns. silmänlumetta ja karkaa heti ylöspäin jos syö isompia annoksia.

    Tähän olen päässyt jättämällä taakse kaloriteorian ja syömällä kasviksia, maitotuotteita, munia, kalaa/kanaa, hedelmiä ja silloin tällöin annoksen puuroa. Niin paljon kuin jaksan, aamupala-lounas-päivällinen ja joskus hedelmiä / kasviksia välipalaksi. Ja reenannut, tottakai.

    Tsemppiä sinulle, sun blogi on mahtavaa luettavaa, kun olet niin määrätietoinen persoona :) luen jatkossakin!

    VastaaPoista
  4. heips muru, long time no see!
    oot pärjänny ihan kadehdittavan hyvin et jos se paino vähän aikaa jumittaa ni no problem :) vietä hyvä pyhäpäivä ja syö ilman tunnontuskia, huomenna on uusi parempi päivä jolloin me onnistutaan <3

    -fattie (en jostain syystä pysty kommentoimaan kirjautuneena :/)

    VastaaPoista
  5. Mulla oli vuosi sitten samanlainen kokemus, paino jumitti samassa lukemassa yli kolme viikkoa! Ihan järkyttävää ja hermoja rassaavaa. Kirjasin tuolloin kiltisti kaiken syömäni kalorilaskuriin ja sen mukaan tein niin paljon vajetta tuona aikana, että painon olisi pitänyt pudota laskennallisesti -2,5kg.

    Luin silloin netistä kaikkie teoriat säästöliekistä ja muista syistä. Säästöliekki on osittain legenda, koska myös "säästöliekillä" tippuu paino, ei vain niin paljon. Tämä ei siis selittänyt täysin pysähtynyttä painoani. No sitten törmäsin sellaiseen, että stressaantuneena kroppa voi pitää painosta kiinni eikä se laske. Joku kertoi minulle esimerkin naisesta, jolla oli samanlainen tilanne ja lomalle mentyään hänen paino humpsahtikin 3 kg alas kun ei stressannut enää. En voinut testata tätä, koska minulla ei ollut silloin lomaa :D
    Lopulta ratkaisin homman niin, että siirryin vhh:lle ja pidin hiilarit alle 50 g/vrk. Samalla vedin syklidieettiä 700-900-1100-1300 ja treenasin entiseen tapaan. Paino nytkähti alaspäin ja sen jälkeen seuraavat pari kiloa tippuivat vaivattomasti. En silti suosittele tuota syklidieettiä yhdistettynä vhh:n, koska se oli tosi rankkaa ja tuntui, että mun ajatukset pyöri vain koko ajan siinä, mitä voin syödä ettei hiilarit ylity. Samoin pyörtyminen oli lähellä jumpassa kun meinin 700 kalorilla ja hiilarivarastot tyhjinä. Aika päätöntä meininkiä siis. Enää en lähtisi tuohon vaan jatkaisin normi linjaa sitkeästi ja odottaisin, että se paino lopulta tippuisi.
    Tsemppiä lähetän siis superpaljon, koska tiedän kokemuksesta miten ärsyä tuo on!

    VastaaPoista

Comments for me(: