tiistai 14. kesäkuuta 2011

Treeniä


Hello:)

Mitään erikoista ei ole painossa tapahtunut (59.6kg).  Olen toiveikas että -600g tällä viikolla onnistuisi. Syömiset on pysynyt kurissa mutta silti pelkäsin kuitenkin että paino on noussut.

Kävin tänään kuntosalilla, vajaa tunti, -340 kcal, keskisyke 136 ja huippusyke 159. Kuntosalireissu koostui: Soutua, pakararutistus, rintarutistus, käsipainot, ylätalja, polvenkoukistus ja ylämäkeä kävelyä 1,5km.

Tänään yritän laskea kaikki kalorit ja tehdä siitä energialaskelman. Muuten, mitä mieltä olette, haluaako porukka nähdä usein päiväni energialaskelmiani?:)

Nyt muutamaksi tunniksi töihin, illalla saattaa postaus vielä tulla:)

Love Carol<3

6 kommenttia:

  1. Musta ois kiva nähdä noita päivän energiasaanteja ja laskelmia:) Ruokapvkirjoja ois myös kiva katsoa:)

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa lähinnä ruokapäiväkirjat, kun osaan itsekkin niistä ne kalorit ainakin suuntaa-antavasti arvioda. Mutta laita ihmeessä mitä itse haluat. Mulle ainakin käy molemmat (siis sekä energialaskelmat että ruokapäiväkirjat). Sitäpaitsi aina täällä on kiinnostavia juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä taas kovasti :)!
    Nyt ostin itse kahdeksi viikoksi(15päivää) Nutrilett-tuotteita.Tänään alkupaino oli 50,5kg ja korostan,että olen hyvin pienikokoinen :D!!Enkä ole koskaan ollut näin painava..Joten katsotaan saisiko tästä nutrilett-kokeilusta hyvän alkusysäyksen painonpudotukselle.Kiitos kovasti tästä blogista, on super-kannustava! -JennyLaaLaa

    VastaaPoista
  4. Kyl mä ainakin luen kalorilaskelmia ihan mielenkiinnolla, antaa tulla vaan :)

    VastaaPoista
  5. täältä ääni myös ruokapäiväkirjoille!! :)

    VastaaPoista
  6. Ruokapäiväkirjat kiinnostaa enemmän kuin energialaskelmat :)

    VastaaPoista

Comments for me(: