torstai 12. toukokuuta 2011

Diary


Ruokapäiväkirja:

2 hapankorppua leikkeleellä
välipalapatukka
silakkapihvit, 2 perunaa+ kasviksia
2 ruisleipää juustolla
500g maitorahkaa, marjoja 5dl ja 2tl sokeria

Sellaiset oli päivän syömiset. Aika paljon hiilareita mutta ei se mitään. Huomenna ei noin paljon sapuskaa tähän mahaan.

Hyötylikkuntaa pyöräillen muutama kilometri, siinä torstain liikkumiset. Kuntosalille yritän keretä vielä viikonlopun aikana. Aika kiirettä on pitänyt työmaalla ja sehän laittaa väsyttämään.

Mukavavasti olette jo vastailleet kyselyyn lyhyitä vai pitkiä postauksia, antakaa äänenne kummanlaisia haluaisitte mielummin:)

En usko että paino on huomenna sellainen kuin haluaisin, mutta toivottavavasti edes lauantaihin mennessä kirotun 200g olisi edes poissa. Sitten olisi 10kg pudotettu. Minusta sekin on jo hyvä saavutus ja uutta tavoitetta lähdetään yrittämään.

Sweet Dreams<3

Love Carol

3 kommenttia:

  1. Onnittelut, kymmenen kiloa on paljon! Muutenkin varmaan mahtavaa mennä kohta rajan yli viidenkymmenen puolelle. Mä onnistuin lihomaan juuri ennen rajan rikkoutumista, mutta enköhän mä vielä onnistu uudelleen laihtumaan :)

    VastaaPoista
  2. äänestän tuohon äänestykseen lyhyitä mutta haluisin sanoa että syynä on se että mielummun useammin lyhyitä kuin harvemmin pitkiä :) jos postaustahti on molemmissa sama niin mielummin pitkiä :) tsemppiä sinulle !

    VastaaPoista
  3. mun mielestä toi kymmenen kiloo on tosi iso saavutus ! en tajua miten laihduttaminen ees onnistuu. voi kyllä olla että jos lihon ja niin luultavasti myös tapahtuu joskus niin laihdutus alkaa. :D ja ylipainoisten on varmaan helpompi laihduttaa ylimääräiset pois mitä normaalipainosen, jolla niitä ylimääräsiä kiloja ei oo. :D mutta tsemppiä sulle, hyvin on menny tähän asti :) ja blogia on myös ollu tosi ilo seurata!

    VastaaPoista

Comments for me(: