perjantai 27. toukokuuta 2011

Hello!


Flunssa hellittää mutta siltikään ei ole vielä voimia tänään kuntoilla. Todella ärsyttävää olla hetkiä täysin voimissa ja sitten oletkin täysin uupunut pienestä kävelystä ja normaaleista arkipuuhista! Ikkunoita suunnittelin tänään peseväni mutta nyt taitaakin jäädä toiselle päivälle.

Tänään on 1000 kcal päivä- kyllä vaan! juon paljon paljon vettä että huomenna punnitustulos olisi hyvä. Rahkapäivä on luvassa! (tietysti muutakin syön) Muita rahkasta pitäviä? Minusta on niin ihanaa laittaa rahkaan (0.2- 0.3% rasvaa) marjasekoitusta ja vähän sokeria. Ei edes inhota tai kyllästytä vaikka olen aika kauan sitä nautiskellut, voin helposti päivän aikana syödä kaksi tai kolmekin kertaa rahkaa:) Stoppi pitää aina muistaa koska onhan rahkassakin aika paljon kaloreita ettei energiansaanti mene yli.


Näyttää vatsa tuossa aika tynnyriltä kun on syönyt (ja anteeksi että kuvien laatu on aika kamala suoraan sanottuna) :)

Jee, viikonloppu tuli;)

Love Carol 

5 kommenttia:

  1. Hih, mä inhoan rahkaa ja en pysty syömään sitä enää marjoihin sekoitettuna. Olen syönyt sitä yksinkertaisesti ihan liikaa! Nykyään rahka menee smoothiessa kun sen maku peittyyt täysin. Jos saisin laittaa rahkan ja marjojen sekaan 1dl:n kermaa, niin sitten maistuisi, mutta kermassakin on niin paljon kaloreita, etten tuota kauhean usein viitsi tehdä.

    Hyvältä näyttää kuvat! Sulla ei ole jenkkiksiä ollenkaan, ihailtavaa:)

    VastaaPoista
  2. eihän sun tarvis enää edes laihduttaa! :DD

    VastaaPoista
  3. Erika: Mmm, kermassa olisi vaan niin hyvää:)

    MISGUIDED GHOST: kiitos:D vielä vähän olis kuitenkin yritettävä!

    VastaaPoista
  4. Oletkos kokeillut tai kuullut kommenttia noista (aika paljon mainostetuista)ACKD easy diet tuotteista? Vaikuttavat hyviltä tälläiselle, jonka on vaikea muuten kontrolloida syömistään jos ei ole todella selkeää "ohjelmaa"..>:(
    -JennyLaaLaa

    VastaaPoista
  5. Televisiosta olen vain mainoksia nähnyt. Oletko itse kerinnyt tutustua niihin(:?

    VastaaPoista

Comments for me(: