perjantai 6. toukokuuta 2011

Play The Game


Ei kuntosalia, ei kaloreiden laskentaa- siitä on tämä päivä koostunut. Huomenna käydään jälleen vaa'alla mutta tuntuu jotenkin siltä että paino ei ainankaan laskenut ole ja se ei sitten ole ihme kun liikuntaa ei ole tälle päivälle pahemmin kertynyt.

Seuraava liikuntapäivä on tod. näk. vasta maanantaina, siksi syömistä katson erityisen tarkalla silmällä  viikonlopun aikana. Olisin niin tyytyväinen itseeni jos saisin painon 60kg puolelle vielä ensi viikolla. Ensi viikosta tulee tehokkaampi kuin tästä- se on varmaa.

Minua ei huolestuta niinkään se että saisin viimeiset kilot pudotettu 57 kiloon, vaan se että saisin kyseisen luvun pidettyä painonani. Miten pystyn syömään enemmän mutta terveellisesti etten liho takaisin 70 kiloon. Etten palaa takaisin tunnesyömiseen kun tulee murheita tai tekemisen puutteen vuoksi rupean vain syömään vaikkei ole edes nälkä.

Mutta onneksi se ei vielä ole lähellekään tämän päivän juttu jolla tarvitsisi päätä vaivata. Mutta parempi miettiä vähän etukäteen syitä miksi painoni lähti kovaan nousuun ja perehtyä syihin ja niiden seurauksiin ajoissa etten toista samoja virheitä heti puolenvuoden kuluttua..

Suomen peli oli todella jännittävä ja huomenna vaan spektaakkeli jatkuu:)

Mukavaa viikonloppua<3

Love Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comments for me(: