perjantai 6. toukokuuta 2011

Sport


Hei:)

Eilen ei varmaankaan pahemmin kalorivajetta tullut joten tänään laitetaan toisin. Käväisen kuntosalilla tänään jos kerkeän/jaksan/viitsin. Liikkunta on niin ihanaa mutta en tiedä onko minulla tänään tahdonvoimaa, eilinen lepo teki todella hyvää ja taisi lepovaihde jäädä päälle. Huomaan usein että muutaman peräkkäisen lepopäivän jälkeen päivän tulos on aivan toista jos vertaan vain yhteen lepopäivääni.

Suomen peliä katson tänään innolla, intohimoinen penkkiurheulija kun olen, koko päivä menee siihen että odotan vain pelin alkua:) toivottavasti ei petytä tänään! Muita intohimoisia penkkiurheilijoita? Mitä lajeja tykkäätte itse seurata? Minä pidän erityisesti:

  • Jääkiekko
  • Hiihto
  • yleisurheilu (erityisesti juoksu, keihäs, korkeus- ja pituushyppy)
  • Mäkihyppy
Seuraan paljon lajeja sieltä täältä, mutta jos jotain niistä kysytään minulta, vastaukseksi saattaa saada jotain ympäripyöreätä kun en tiedä niistä paljon mitään :D

Nyt ei muuta kuin mukavaa päivää Kaikille!

Love Carol

5 kommenttia:

  1. Täällä on toinen intohimoinen penkkiurheilija! Jääkiekon MM-kisat on pakko nähdä, tosin SM-liigaa en kamalasti jaksa seurasta. Paitsi jos paikan päälle pääsee niin tilanne on eri :) Mäkihyppy on myös mahtavaa, viime talvena en kamalasti seurannut mutta oon kyllä joinakin talvina matkaillut katsomassa kisojakin.

    Kivaa päivää myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mäkihyppyä on kiva seurata. Jalkapalloa kattelen toisinaan, etenkin jos on jotain isoja kisoja/ratkaisevia otteluita. Siihen ne mun penkkiurheilut sit melkein jääkin :D

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi penkkiurheilija ! Jääkiekkoa katon mut empä oikeestaan muuta. :-D Tänään sitte Suomi-Saksa!

    VastaaPoista
  4. Katri: itse en jaksa SM- kiekkoa katsoa, paikan päällä sitä saattaa sitten taas innostua:)

    Viivi: hyvä että edes vähän seuraat;)

    MISGUIDED GHOST: pelihän meni hyvin:)! (loppujen lopuksi..)

    VastaaPoista
  5. Täällä olis yks intohimoinen jääkiekko-fani. Talvessa ainut hyvä juttu on, kun alkaa lätkä. Ja nyt on innolla katsottu kaikki suomen pelit, eilenkin jäi salilla käymättä kun oli pakko päästä katsoa saksa peliä. Ja jatkossa aion myös katsoa kaikki pelit. Tänään sitten olisi Slovakia :)

    VastaaPoista

Comments for me(: