maanantai 9. toukokuuta 2011

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Huomenta!

Mikä helpotus että paino on nyt sama eikä noussut. Nyt on hyvä aloittaa uusi viikko hyvällä mielellä. Pientä paniikkia oli tosiaan eilen painon suhteen. Ja tällä viikolla 60kg on tavoitteeni.

Kalorimääräksi 1200 tänään ja nyt on pakko laskea kalorit, muuten syön sen verran enemmän että paino ei ainankaan laske.

60kg kun tulee vaakaan, saatte jonkinlaista kuvaa itsestäni:) minusta on vähän pelottavaa laittaa itsestäni kuvaa koska muilla on varmasti erilainen käsitys siitä miltä näytän. Tavallinen ihan niinkuin muutkin on peilikuvani:)

Mitoista en nyt niinkään välitä, mittoja tulee vaikka 58kg kohdalla.



Hyötyliikuntaa saan mukavasti kuntosalireissun lisäksi tälle päivälle. Kuntosalilla on tarkoitus keskittyä käsiin taljojen ja käsipainojen kanssa.

Illalla palaillaan<3

Love Carol

2 kommenttia:

  1. Heii oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin tos noin kuukausi sitten kirjoittamaan omaa lifestyle/fashion blogia. Ois tosikiva saada muilta bloggaajilta kommenttii mun blogista, että osaisin parannella tota yms ;D ja uudet lukiatkaan ei tietenkään olisi pahitteeksi, haha!

    -Derya

    http://leave-world.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Punnitsin itseni tänään, ja näinhän siinä kävi että viikonloput herkut näkyvät heti. Ei onneksi paljoa, mutta näkyvät. höh... Mutta tsemppiä sulle hirveästi tavoitteeseen!

    VastaaPoista

Comments for me(: