torstai 5. toukokuuta 2011

Lepopäivä


Huomenta vaan(:

Paino 61.2kg, lähellä ollaan 61 kiloa.. huomenna katsotaan uudestaan mitä vaaka sanoo. Eilen en laskenut kaloreita ja se vähän ahdisti kun en ollut varma syönkö liikaa. 

Anteeksi kun päivittelen välillä näin usein painoa mutta minulla toimii hyvin se että kirjaan jonnekin ylös mitä painan ja se motivoi seuraavaa päivää(:
Tänään on välipäivä liikunnasta, ehkä huomenna on taas kuntosalin vuoro.



Eilinen liikunta koostui 30min kuntopyörää, selkälihaksia ja 5-8kg käsipainoista. Aika 54min, -335kcal,  keskisyke 130 ja huipusyke 157. Hyötyliikuntaa tuli paljon kaupungilla kävelystä jota en laskenut tuohon ollenkaan mukaan. 

Hyvät oli sykkeet jälleen ja ainakin yhden kerran vielä tällä viikolla pitäisi tehdä treeni korkeilla sykkeillä.

Tänään otan rauhallisesti, heti töiden jälkeen kotisohvalle katselemaan televisiota enkä tee yhtään mitään liian aktiivista :D

Love Carol<3

5 kommenttia:

  1. Blogissani on sulle tunnustus:)

    VastaaPoista
  2. Olen seurannut matkaasi koko blogisi olemassaolon ajan. Olet saavuttanut hienosti jo tavoiteltua lukua! =) Toivottavasti jatkat Mutta lopeta laihdutus siihen, sillä pelkään muiden puolesta aina, että menee överiksi :/
    Mutta aivan loistava suoritusputki sulla ollut päällä, vaikka välillä tulee "jumituskausia" (=normaalia..). Miten aiot jatkossa toimia? Salille edelleen ja lisää vain energiaa, vai..? =)

    VastaaPoista
  3. katti: kiitos, hyvää vauhtia! jatkan ja lopetan sitten tietenkin, keskityn kiinteytykseen ja lihaksiin sekä tietenkin juoksun parantamiseen eli ei huolta:) jumituskausia tulee pakosti.. sitten kun olen tavoitepainossa, pidän vain huolta ettei paino nouse mutta syön enemmän kuin nyt.

    VastaaPoista
  4. Heips! Täälä ilmoittautuu uusi lukijasi! :)

    VastaaPoista

Comments for me(: